Nieuw seizoen Superkids begint zaterdag op SBS 6

Nieuw seizoen Superkids begint zaterdag op SBS 6
Comeback op een andere zender

Kijktip :

Nu John de Mol een hele lading tv-talenten naar Talpa heeft gebracht, worden er ook weer een aantal oude succesnummers van stal gehaald. Op zaterdag 2 november begint Superkids bijvoorbeeld aan een nieuw seizoen, dat voorheen te zien was op RTL 4.

Presentatie blijft hetzelfde
De presentatie is zoals vanouds in handen van Wendy van Dijk en Johnny de Mol, die dat ook al samen deden bij RTL 4. Verder is er weinig aan het format veranderd: ambitieuze kinderen krijgen in Superkids de kans om hun talent voor een jury te laten zien. Kids van een zeer hoog niveau gaan de strijd met elkaar aan en worden beoordeeld door Gordon, Maan, Wibi Soerjadi en Juvat Westendorp.

Keihard trainen
Voor de kinderen geen kinderfeestjes of spelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar 22 uur per week keihard trainen om de beste te zijn in wat ze het allerleukst vinden: van pianospelen tot turnen en van breakdancen tot zingen. Na vier auditie-afleveringen is de finale te zien. Het grootste talent wint een studiebeurs van 25.000 euro, de nummers twee en drie krijgen tien- en vijfduizend euro.

Het nieuwe seizoen van Superkids is vanaf zaterdag 2 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Superkids begint zaterdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV