Vanavond op tv: World Cup Schaatsen, nieuw seizoen Poldark en meer

Vanavond op tv: World Cup Schaatsen, nieuw seizoen Poldark en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 november

Kijktip :

De winter komt steeds dichter bij en dat betekent dat ook het schaatsseizoen weer voor de deur staat. Vanavond is het kwalificatietoernooi van de World Cup live te zien op NPO 3. Ook voor de niet-schaatsliefhebber is er echter genoeg te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 1 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Inside China

Canvas
Canvas
20:10 uur

Op Canvas is vanavond de heftige documentaire Inside China te zien. De Chinese regering houdt naar schatting een miljoen moslims vast in gevangenenkampen, zonder proces. Twaalf miljoen andere moslims leven buiten in - wat campagnevoerders zeggen - een open gevangenis. Deze documentaire gaat undercover in de Chinese Xinjiang-regio om te onderzoeken wat er waar is van die aantijgingen.


Live: Schaatsen World Cup Kwalificatietoernooi

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Samenvattingen en live verslag van de eerste dag van het World Cup Kwalificatietoernooi. Dione de Graaff presenteert de uitzending met beelden van het kwalificatietoernooi waarop de Nederlandse schaatsers tickets voor de eerste wereldbekerwedstrijden van dit seizoen kunnen verdienen. Het schaatsseizoen gaat van start op deze vrijdagavond met de 500 meter voor mannen, 1500 meter voor vrouwen en de 5000 meter voor mannen. Van die laatste afstand zijn livebeelden te zien.


Nieuw: London Kills

Eén
Eén
20:35 uur

Op België Eén gaat vanavond de nieuwe politieserie London Kills van start. De serie gaat over een team topspeurders dat een aantal moordzaken in Londen onderzoekt. In de eerste aflevering wordt de zoon van een parlementslid dood aangetroffen, hangend aan een boom. Rechercheur Vivienne Cole is furieus dat niet zij maar David Bradford de zaak toegewezen krijgt. Bradfords vrouw is al weken vermist, en even later wordt haar handtas bij het slachtoffer thuis gevonden...


Nieuw: Centraal

NPO 3
NPO 3
21:40 uur

Nóg een serie vanavond, maar dan van Nederlandse bodem: de nieuwe dramaserie Centraal, die zich afspeelt op Rotterdam Centraal, het treinstation waar elke dag duizenden levens elkaar kruisen. Elke reiziger heeft een eigen verhaal. In elke aflevering is het verhaal van een van hen te zien. Het zijn stuk voor stuk mensen die na een toevallige ontmoeting hun leven een verrassende wending zien nemen.


Nieuw: Poldark seizoen 5

Eén
Eén
22:05 uur

Op seriegebied is er vanavond echter nog meer te genieten: het vijfde seizoen van Poldark begint op België Eén. Hierin is te zien hoe het rustige leven van de Poldarks in Cornwall wordt verstoord wanneer een oude vriend van Ross, Ned Despard, hun hulp inroept en ze verzeild raken in een web van verraad. Demelza regelt de zaken van de Poldarks in Cornwall, maar haar autoriteit wordt in twijfel getrokken door een nieuwkomer, Tess Tregidden. Ondertussen komt Ross erachter dat dat men van plan is om de koning te vermoorden en Ned te bevrijden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: World Cup Schaatsen, nieuw seizoen Poldark en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV