Natasja Froger keert terug op RTL 4 met Voor hetzelfde geld

Natasja Froger keert terug op RTL 4 met Voor hetzelfde geld
Kun je prettig wonen in een dorp?

Kijktip :

Natasja Froger, de koningin van de hulp-tv, keert op maandag 4 november terug op RTL 4 met het programma Voor hetzelfde geld. Hierin geeft ze mensen die erover twijfelen om de stad te verlaten de kans om een tijdje in een dorp te wonen. Is het wel wat voor hen?

Huizengekte
De laatste jaren is de huizengekte in Nederland volledig toegeslagen: rijtjeshuizen in Amsterdam worden verkocht voor een miljoen, en door de torenhoge vierkante meterprijzen is het wonen in de stad bijna onbetaalbaar geworden. Maar hoe is het eigenlijk om in een dorp te wonen? Is dat niet saai? En is de afstand naar werk, familie en vrienden dan niet veel te groot? Tijd voor een geblinddoekte huizen-speeddate.

Drie woningen
De mensen die meedoen aan Voor hetzelfde geld krijgen in één dag drie woningen door het hele land te zien, die voor hen zijn uitgezocht door makelaar Debbie Mels. De prijzen zijn afgestemd op hun huidige budget, maar op het platteland krijg je veel meer vierkante meters voor je geld. Na de bezichtigingen kiezen de deelnemers één huis uit, waar ze een week zullen proefwonen. Gedurende deze week maken ze kennis met het dorp en de mensen die er wonen. Zullen ze de (definitieve) sprong wagen?

Het nieuwe programma Voor hetzelfde geld is vanaf maandag 4 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Natasja Froger keert terug op RTL 4 met Voor hetzelfde geld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV