VVV-Venlo - Feyenoord live op tv

VVV-Venlo - Feyenoord live op tv
Feyenoord met nieuwe trainer Advocaat

Sport :

Met Dick Advocaat als opvolger van Jaap Stam op de bank speelt Feyenoord op zondag 3 november om 14.30 uur op bezoek bij VVV-Venlo in de twaalfde speelronde in de Eredivisie. FOX Sports 2 doet live verslag op tv.

Samenvatting en hoogtepunten VVV - Feyenoord

VVV
VVV-Venlo staat voorafgaan aan deze speelronde op een directe degradatieplek. De 17de positie betekent dit seizoen voor het eerst geen nacompetitie meer, maar - net als de nummer 18 - directe degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Feyenoord
Feyenoord heeft deze week een trainerswissel achter de rug. Na de 4-0 nederlaag bij Ajax stapte Jaap Stam op. Dick Advocaat, met assistenten John de Wolf en Cor Pot, heeft het stokje overgenomen bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie.

Voorbeschouwing
De uitzending rondom VVV - Feyenoord begint zondagmiddag om 14.20 uur op FOX Sports 2. Na afloop wordt uitgebreid nagesproken met spelers, trainers en analisten.

VVV-Venlo - Feyenoord is zondag 3 november om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van VVV - Feyenoord te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VVV-Venlo - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV