Vanavond op tv: start Superkids, Pauls Nummer 1 show & Bankgiro Miljonairs

Vanavond op tv: start Superkids, Pauls Nummer 1 show & Bankgiro Miljonairs
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 2 november

Kijktip :

Vanavond gaat op SBS6 een nieuw seizoen van Superkids van start. Gelijktijdig beleeft Paul de Leeuw de première van zijn nieuwe zaterdagavondprogramma Pauls Nummer 1 Show en iets later op de avond kun je gaan genieten van Wij Emigreren en Bankgiro Miljonairs. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 2 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Superkids

SBS 6
SBS 6
20:00 uur

De talentenjacht Superkids is terug op televisie. Elke zaterdag nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebben, het tegen elkaar op in het programma op SBS6.

Talenten
De talenten van de kinderen lopen uiteen van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale optredens. Johnny de Mol en Wendy van Dijk presenteren Superkids.

Jury
Het talent wordt beoordeeld door juryleden Maan, Juvat Westendorp, Gordon en Wibi Soerjadi. Samen met het publiek in de studio bepaalt de jury welk kind Superkid 2019 wordt.

Finale
Na vier auditie-afleveringen is de finale te zien. Het grootste talent wint een studiebeurs van 25 duizend euro, de nummers twee en drie gaan met 10 duizend en 5 duizend euro naar huis.


Nieuw: Pauls Nummer 1 show

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

Vanaf vanavond is Paul de Leeuw terug op televisie met een nieuwe zaterdagavondshow: Pauls Nummer 1 Show. Het is een wekelijkse quiz die gaat over alles wat op nummer 1 staat in Nederland.

Eerste
Elke aflevering doen drie mensen mee die ergens 'de nummer 1' in zijn, iets voor de eerste keer gedaan hebben of graag iets voor de eerste keer willen doen.

Finale
De winnaar van de quiz is de nummer 1 van de avond en speelt in de finale om een prijs voor iemand die tijdens de uitzending ergens eerste in is geworden.

Uitdagend
Volgens de makers van het programma is Pauls Nummer 1 Show een uitdagende spelshow met humor, muziek, bijzondere verhalen en de meest uiteenlopende vragen.


Special: Voor wie steek jij een kaarsje op?

NPO 2
NPO 2
21:00 uur

Het is deze zaterdag 2 november Allerzielen, de dag waarop overledenen worden herdacht. Allerzielen is de jaarlijkse terugblik van KRO-NCRV op het afgelopen jaar.

Slachtoffers
Het programma Voor wie steek jij een kaarsje op? staat onder meer stil bij de slachtoffers van de aanslag in Utrecht en schetst onder meer de levens van Rutger Hauer en Auschwitz overlevende Frieda Menco. Deze uitzending wordt gepresenteerd door Anita Witzier.

Verhalen
Door de verhalen die verteld worden in Voor wie steek jij een kaarsje op? is te zien wat overledenen hebben betekend tijdens hun leven en worden herinneringen aan hen levend gehouden.


Nieuw: Wij Emigreren

SBS 6
SBS 6
21:25 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wij Emigreren elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Nieuw leven
In dit realityprogramma is elke week te zien hoe een stel of gezin verhuist naar het buitenland om daar een nieuw leven op te bouwen.

Afscheid
In het Ik Vertrek-achtige programma zijn de voorbereidingen in Nederland, het afscheid van familie en vrienden en de eerste stappen op de droombestemming te zien.

Italië
In de eerste aflevering verkopen Rens en Rachel hun woning om te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Het ondernemende stel wil daar een camping agriturismo beginnen - een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met onder andere het aanbieden van overnachtingen aan toeristen.

Toekomsige camping
Rens en Rachel nemen hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië en wagen zich aan een enorme uitdaging. De toekomstige camping moet namelijk nog helemaal opgebouwd worden.


Terug: BankGiro Miljonairs

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Vanaf vanavond is de spelshow BankGiro Miljonairs weer elke zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

1 miljoen
Robert ten Brink ontvangt opnieuw kandidaten die het razendspannende spel spelen in de studio. Ze kunnen 1 miljoen euro winnaar. Daarvoor moeten ze 15 vragen goed beantwoorden.

Stoppen
Bij elk goed beantwoorde vraag gaat het geldbedrag omhoog, maar worden de vragen ook moeilijker. De deelnemers mogen ook altijd stoppen en het tot dat moment verdiende geld mee naar huis nemen.

Hulplijnen
Als een kandidaat twijgels, mag hij gebruik maken van drie hulplijnen: fifty-fifty, het publiek om hulp vragen en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.


Nieuw: Fearless

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

Vanaf vanavond is de zesdelige Britse misdaadserie Fearless elke zaterdag om 22:40 uur te zien op NPO 2.

Moord
De serie gaat over mensenrechtenadvocaat Emma Banville. Zij stort zich op de zaak van Kevin Russell, die beweert dat hij al veertien jaar ten onrechte vastzit voor de moord op een schoolmeisje.

Aanwijzingen
Emma zet carrière, privéleven en reputatie op het spel voor de zaak, terwijl de heropening emotionele reacties van de nabestaanden losmaakt. Toch vindt ze steeds meer aanwijzingen die erop wijzen dat politie en inlichtingen het een en ander te verbergen hebben, en dat zij daartoe tot het uiterste zullen blijven gaan.

Terrorisme
Ook thuis heeft Emma veel aan haar hoofd: terwijl ze met haar vriend Steve aan een adoptietraject begint, biedt ze onderdak aan de Syrische Miriam Attar en haar zoon Karim. Hun gezin blijkt onderwerp van een terrorismeonderzoek, waardoor de autoriteiten alle ogen gericht hebben op Emma en haar veelzijdige gezelschap.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Superkids, Pauls Nummer 1 show & Bankgiro Miljonairs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen