Ajax - FC Utrecht live op tv

Ajax - FC Utrecht live op tv
Laat Ajax tegen rivaal punten liggen?

Sport :

Op zondag 10 november spelen Ajax en FC Utrecht in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Utrecht

Ajax
Ajax is een van de weinige ploegen dit seizoen die op stabiele basis wedstrijden blijven winnen. Zelfs slechte wedstrijden (RKC, PEC vorige week) worden met redelijk grote cijfers gewonnen. Winnen ze ook als er een angstgegner op de stoep staat?

FC Utrecht
FC Utrecht voetbalt tot nu toe een uitstekend seizoen. Onder trainer John van der Brom werd de laatste tijd gewonnen van respectivelijk Fortuna Sittard, Sparta en PSV. Kunnen de Domstedelingen ook van de Amsterdammers winnen?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Utrecht is zondag 10 november om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - FC Utrecht live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV