Vanavond op tv: Start series De Twaalf en War Of The Worlds, TV Show Op Reis en meer

Vanavond op tv: Start series De Twaalf en War Of The Worlds, TV Show Op Reis en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 3 november

Kijktip :

Vanavond gaat de nieuwe serie War Of The Worlds van start bij FOX. Wie minder met sciencefiction heeft kan bijvoorbeeld kiezen voor Tegenlicht, dat draait om actievoerders uit Hongkong. Ivo Niehe gaat voor de TV Show Op Reis op bezoek bij onder meer Martine van Os. Daarnaast begint de nieuwe Vlaamse serie De Twaalf, die draait om het lot van een vrouw die wordt verdacht van een dubbele moord. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 3 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: War of the Worlds

FOX
FOX
21:00 uur

De nieuwe sciencefiction-dramaserie War Of The Worlds wordt vanaf vandaag uitgezonden bij FOX. Je kunt de hele serie in vier weken kijken, want elke zondag worden twee afleveringen uitgezonden. War Of The Worlds draait om een aanval van aliens, waardoor bijna de hele mensheid wordt uitgeroeid. Een paar mensen blijven over in een wereld die bijna helemaal verlaten is. De aliens hebben het voorzien op deze laatste overlevenden, en het wordt steeds meer duidelijk wie ze zijn en waarom ze alles en iedereen willen vernietigen.

Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.


Nieuw: De Twaalf

Eén
Eén
21:05 uur

De Twaalf is een nieuwe Vlaamse dramaserie die gaat over twaalf gewone burgers die worden opgeroepen als volksjury voor een opzienbarende moordzaak. De volksjury moet beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers. Zij moet voor de rechter verschijnen voor moorden op haar beste vriendin Brechtje 18 jaar geleden en pasgeleden op haar eigen dochtertje Roos. Ze beweert zelf onschuldig te zijn.


Tegenlicht: actievoerders in Hongkong

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

Deze uitzending van Tegenlicht is gericht op vier actievoerders uit Hongkong die sinds april 2019 strijden tegen het machtige China. Ze doen er alles aan om de toekomst van Hongkong te beschermen en gebruiken hiervoor met succes nieuwe middelen. China-correspondent Floris-Jan van Luyn spreekt deze actievoerders over deze nieuwe vorm van demonstreren.


TV Show op reis: o.a. Martine van Os

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

Ivo Niehe gaat in deze uitzending van TV Show Op Reis op bezoek bij Martine van Os en haar man, kunstenaar Wouter Stips. Ze bespreken van alles, van het 40-jarig samenzijn van Martine en haar man, tot het grote succes van haar Omroep MAX-programma We Zijn Er Bijna. Ook staat deze aflevering in het teken van het leven van Steve Pateman. Over hem is een documentaire, een film en een prijswinnende Broadway-musical gemaakt. Niehe is getuige van een bijzondere modeshow van een kale brandweerman in vrouwelijke rode lieslaarzen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start series De Twaalf en War Of The Worlds, TV Show Op Reis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV