Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv

Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv
Weet Advocaat ook eerste thuiswedstrijd te winnen?

Sport :

Op zondag 10 november spelen Feyenoord en RKC Waalwijk in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - RKC

Feyenoord
Ook Feyenoord zit zo nu en dan eens in een dal. Het gaat nog niet zo lekker met de ploeg uit Rotterdam. Voor het ontslag van Jaap Stam was het eerder een kwestie van omlaag dan van omhoog kijken. Met een belangrijke overwinning op VVV lijkt de goede weg nu ingezet door nieuwe trainer Dick Advocaat. Gaat de ploeg van kersverse aanvoerder Steven Berghuis ook tegen RKC drie punten pakken?

RKC Waalwijk
Over dal gesproken: RKC weet ook hoe dat voelt. De promovendus maakt tot nu toe nog geen sterke indruk en staat nog steeds stijf onderaan. Een lichtpuntje: Vorige week werd voor het eerst gewonnen dit seizoen. De ploeg van Fred Grim was Heracles te slim af (2-0). Is dit een stijgende lijn die doorgezet kan worden?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - RKC is zondag 10 november om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen