Real Madrid - Galatasaray live op tv (Champions League)

Real Madrid - Galatasaray live op tv (Champions League)
Vierde speelronde groepsfase

Sport :

Op woensdag 6 november nemen Real Madrid en Galatasaray het tegen elkaar op in de groepsfase van de Champions League. Veronica en Ziggo Sport doen live verslag van de wedstrijd op tv. Ook is de wedstrijd te zien via een livestream op Gids.tv.

Eén overwinning
Real Madrid is met FC Barcelona gedeeld koploper in de Spaanse competitie. In de Champions League wonnen de Spanjaarden tot nu toe alleen van Galatasaray (uit). Tegen PSG (verlies) en Club Brugge (gelijk) werd één punt gehaald.

Laatste
De Turkse club Galatasaray staat laatste in Groep A met slechts één punt na een doelpuntloos gelijkspel tegen Club Brugge. De achterstand op de Belgen is één punt.

Analyse
Vanaf 20.30 uur blikken Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft vooruit op de wedstrijd. Kieft vervangt Dick Advocaat, die vanwege zijn nieuwe trainersbaan bij Feyenoord niet meer als analist zal aanschuiven.

Real Madrid - Galatasaray is woensdag 6 november om 21.00 uur te zien op Veronica en betaalkanaal Ziggo Sport Golf. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Real Madrid - Galatasaray live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen