Nieuw seizoen Animalitis begint woensdag op België Eén

Nieuw seizoen Animalitis begint woensdag op België Eén
Dieter Coppens volgt dierenexperts

Kijktip :

Op woensdag 6 november begint een nieuw seizoen van het Vlaamse programma Animalitis. Hierin volgt de Belgische presentator Dieter Coppens een half jaar lang dierenexperts uit binnen- en buitenland.

Azoren
Dit seizoen reist Coppens onder meer naar de Azoren, de Portugese archipel in de Atlantische Oceaan. In dit gebied leven talloze bijzondere en prachtige dieren, maar ze worden ernstig bedreigd. Coppens ziet hier de vervuilde leefwereld van de zeeschildpad. Ook bezoekt hij Frans Guyana, waar hij met evolutiebioloog Anthony Herrel het leven van bedreigde exotische kikkers in kaart brengt.

Operatie
Zoals gezegd bezoekt Coppens ook dierenexperts uit België zelf. Hij gaat langs bij paardenchirurg Hans Wilderjans, die een oud sportpaard moet opereren. Er is zelfs aandacht voor de 'gewone' huisdieren: de manke labrador Joppe krijgt zelfs een eigen fysiotherapeut, Ellen Martens.

Het nieuwe seizoen van Animalitis is vanaf woensdag 6 november wekelijks om 20.40 uur te zien op de Vlaamse zender België Eén.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Animalitis begint woensdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV