Vanavond op tv: Paleis voor een Prikkie, Chelsea - Ajax en How to be a man

Vanavond op tv: Paleis voor een Prikkie, Chelsea - Ajax en How to be a man
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 november

Kijktip :

Twee weken na de nipte nederlaag in Amsterdam staat Ajax weer tegenover Champions League rivaal Chelsea. Daarnaast zijn de extravagante Frank en Rogier terug met hun programma Paleis voor een prikkie en zoekt Margriet van der Linden uit of het nog leuk is om een man te zijn. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Chelsea - Ajax (Champions League)

Veronica
20:30 uur

Ajax speelt in de groepsfase van de Champions League de returnwedstrijd tegen Chelsea. In de thuiswedstrijd verloor Ajax nipt met 0-1.

Wedstrijd
Na het nipte verlies in de Johan Cruijff Arena, gaat Ajax op bezoek bij Chelsea in Londen. Beide ploegen hebben zes punten uit de eerste drie wedstrijden.

Groepsfase
In dezelfde Groep H volgt Valencia op 4 punten en Lille op 1 punt. Na Chelsea - Ajax staan voor Ajax nog de uitwedstrijd bij Lille en de thuiswedstrijd tegen Valencia op het programma.

Verslag
In de studio in Hilversum blikt Hélène Hendriks met Johan Derksen en Wim Kieft vooruit op Chelsea - Ajax. De twee mannen verzorgen ook in de rust en na afloop de analyse.

Nieuw: How to be a man

NPO 2
21:10 uur

In de documentaireserie How to be a man probeert Margriet van der Linden de hedendaagse man te doorgronden. In zes afleveringen op dinsdagavond om 21:20 uur op NPO 2 reist ze de hele wereld over en geeft ze antwoord op de vraag of het nog wel leuk is om man te zijn.

Verwarrend
Het zijn verwarrende tijden voor mannen. Jongens mogen geen jongens meer zijn en de #metoo-schandalen vliegen ze om de oren. Mannen worden geziene als graaiers en zakkenvullers, ze moeten minder werken en met een draagzak met baby erin lopen. En tegelijkertijd is daar de hang naar krachtig leiderschap, respect voor de sterke mannenhand die ons de weg wijst.

Macho's in Mexico
In de eerste aflevering is Van der Linden in Mexico. Het noorden van het land is de bakermat van het machismo, maar ook een gebied waar drugsbendes de scepter zwaaien. Hoe is he om een man te zijn op een van de meest kleurrijke maar ook gewelddadige plekken ter wereld?

Terug: Paleis voor een Prikkie

SBS 6
20:30 uur

Het extravagante duo Frank en Rogier zijn vanavond weer terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie. De uitzendingen zijn elke dinsdag om 20:30 uur.

250 euro
De interieurdesigners reizen ook dit seizoen weer door het hele land om voor 250 euro de huiskamers van mensen die het financieel niet breed hebben om te toveren tot een droomwoning.

Gooi
In de eerste aflevering reizen de levensgenieters Frank en Rogier af naar het Gooi. Claudia en Joop wonen in Huizen, samen met hun vier kinderen. Een vijfde kind is onderweg, want Claudia is opnieuw zwanger.

Kille woonkamer
Het gezin heeft het financieel niet makkelijk en hebben daarom Frank en Rogier ingeschakeld om hen te helpen. De mannen hebben nog nooit zo'n kale en kille woonkamer gezien. Het wordt een hele klus om alles op te knappen voor slechts 250 euro.

Volle Zalen: Huub van der Lubbe

NPO 2
20:25 uur

In deze tweede aflevering van Volle Zalen wordt zanger Huub van der Lubbe een jaar gevolgd. Hij neemt Cornald Maas mee naar de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Daar heeft Van der Lubbe een deel van zijn jeugd doorgebracht.

De Dijk
Van der Lubbe is al bijna 40 jaar hét gezicht van De Dijk. Het 19e studio-album van de band, Nu of Nou, verscheen onlangs. De nummers op het album hadden stuk voor stuk een persoonlijk tintje van zanger Huub van der Lubbe.

Festival
Volle Zalen volgde Van der Lubbe onder andere backstage tijdens een festival in het oosten van het land. Hier geeft hij antwoord op de vragen of optreden nog steeds zijn ultieme drijfveer is en of er iets veranderd is de afgelopen jaren.

Kringloopwinkel
Je ziet hoe Van der Lubbe partijen inzingt voor het nieuwe album. Ook gaat de zanger in een kringloopwinkel op zoek naar opvallende dassen en strakke pakken, z’n handelsmerk op het podium.

Slot: Iris en de 12 dates

NET 5
20:30 uur

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen.

Hart
De twee mannen moeten het hart van Iris Hond weten te veroveren in dit weekendje weg. Zal het ze lukken om de jongedame voor zich te winnen? Dan is het datingprogramma van Net5 geslaagd.

Blind dates
In dit programma probeerde Iris tijdens blind dates met twaalf verschillende mannen de liefde van haar leven te vinden, waarbij ze na elke date evalueert met psycholoog Lennart Klipp.

Weekend weg
Nu alle twaalf dates erop zitten kiest Iris twee mannen met wie ze, afzonderlijk van elkaar, een lang weekend weg gaat.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV