Laatste seizoen Inspector Banks begint donderdag op NPO 1

Laatste seizoen Inspector Banks begint donderdag op NPO 1
Britse detectiveserie kwam in 2016 tot een eind

Kijktip :

Op donderdag 7 november begint het laatste seizoen van Inspector Banks (of DCI Banks, zoals de originele titel luidde) op NPO 1. De doortastende detective Banks krijgt hierin opnieuw te maken met een aantal gruwelijke zaken.

Misdaadbaas
Het vijfde en laatste seizoen bestaat uit drie verhalen die zijn verdeeld over twee afleveringen. Het eerste verhaal begint met de vondst van een vermoorde man op de plek waar een meisje zelfmoord heeft gepleegd. Het team van inspecteur Banks vermoedt al snel dat de ongrijpbare maffiabaas Steve Richards er iets mee te maken heeft, maar Banks kan geen bewijs vinden.

Andere verdachten
Langzaam maar zeker raakt hij volledig geobsedeerd door de zaak, maar zijn team probeert ondertussen een brede blik te hanteren en zich ook op andere verdachten te focussen - misschien heeft de doorgaans onfeilbare inspecteur Banks het deze keer wel bij het verkeerde eind. Plotseling blijkt het alibi van Richards niet te kloppen. Wordt de maffiabaas eindelijk bij de lurven gepakt?

Het laatste seizoen van Inspector Banks is vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Inspector Banks terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste seizoen Inspector Banks begint donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen