Jubileumseizoen The Voice of Holland begint vrijdag op RTL 4

Jubileumseizoen The Voice of Holland begint vrijdag op RTL 4
Tiende reeks van wereldwijd fenomeen

Kijktip :

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar het is alweer tien jaar geleden dat het eerste seizoen van The Voice of Holland de Nederlandse televisiewereld veroverde. Wie zal dit seizoen in de voetsporen treden van voormalige winnaars als O'G3NE en Maan?

Relletje
Nog voordat het seizoen goed en wel is begonnen, is het eerste relletje al een feit. Achter de schermen schijnen coaches Anouk en Lil' Kleine knallende ruzie te hebben gehad, en zelfs niet meer met elkaar in één ruimte te willen verblijven. Hoe dan ook, ze zullen samen met collega's Waylon en Ali B en een aantal speciale gastcoaches de talenten weer beoordelen.

Chantal Janzen
Dat gebeurt zoals altijd eerst met de Blind Auditions, hét geheim achter het succes van The Voice. De coaches zien de kandidaten niet, en moeten ze puur op hun stemgeluid beoordelen. Wanneer ze weten te overtuigen, drukt de coach op de knop en draait zijn of haar stoel om. Veel blijft dus hetzelfde, maar er is één aspect dat in ieder geval is veranderd: Chantal Janzen neemt de presentatie van de naar Talpa vertrokken Wendy van Dijk over.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jubileumseizoen The Voice of Holland begint vrijdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV