Vanavond op tv: PSV en Feyenoord in de Europa League, seizoen 5 Inspector Banks en meer

Vanavond op tv: PSV en Feyenoord in de Europa League, seizoen 5 Inspector Banks en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 november

Kijktip :

Vandaag is het de beurt van AZ, PSV en Feyenoord om in actie te komen in de Europa League. AZ speelt aan het eind van de middag al tegen Astana, vanavond spelen PSV en Feyenoord. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 7 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: LASK - PSV (Europa League)

RTL 7
18:55 uur

Om 18:00 uur begint de voorbeschouwing op de Europa League-avond op RTL 7. De eerste avondwedstrijd is LASK Linz - PSV, die om 18:55 uur aanvangt. Kan PSV de Oostenrijkers dit keer wél verslaan? Twee weken geleden kregen ze genoeg kansen, maar eindigde het in het eigen Philips Stadion in 0-0. De Eindhovenaren zijn nog wel steeds koploper in de groep, met zeven punten uit drie wedstrijden.


Terug: De Handhavers

SBS 6
20:30 uur

Tussen het Europese voetbal door begint het programma De Handhavers op SBS 6 aan een nieuw seizoen. In dit programma volgen de camera's handhavers tijdens hun werk op straat en in het openbaar. Ze moeten ervoor zorgen dat overtreders adequaat aangepakt worden, maar niet iedereen is daar even blij mee. In de eerste aflevering zien we hoe handhavers in Amsterdam, Heerlen en Leiden in actie moeten komen bij verschillende zaken.


Live: Feyenoord - Young Boys (Europa League)

RTL 7
21:00 uur

Twee weken geleden blameerde Feyenoord zich met een tenenkrommend slecht optreden tegen Young Boys (2-0 verlies), in Zwitserland. Vanavond staat Feyenoord - Young Boys opnieuw op het programma, maar dan in de eigen Kuip. In twee weken tijd is er veel gebeurd: hoofdtrainer Jaap Stam is vertrokken en vervangen door Dick Advocaat, die direct de opstelling aanpakte. Met succes, want er werd met 0-3 gewonnen van VVV-Venlo. Kan Feyenoord ook in Europa schitteren?


Start: laatste seizoen Inspector Banks

NPO 1
21:30 uur

Vanavond begint het laatste seizoen van Inspector Banks op NPO 1. Dit vijfde seizoen bestaat uit drie verhalen, die telkens verdeeld zijn over twee afleveringen. Opnieuw krijgt inspecteur Banks een paar heftige zaken voor de kiezen. In de eerste aflevering wordt er een vermoorde man aangetroffen op de plaats waar een meisje zelfmoord heeft gepleegd. Wie zit hierachter? Banks verdenkt al snel de ongrijpbare misdaadbaas Steve Richards.


Nieuw: Food Detectives

NPO 3
22:20 uur

Vanavond begint ook het nieuwe programma Food Detectives vanavond op NPO 3. In dit programma proberen journalist Sean Fletcher, chef-kok Tom Kerridge en professor Alice Roberts de kijker te voorzien van handige tips en trucs, waarmee ze de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker willen verbeteren. Kerridge gaat bijvoorbeeld naar Poole en Weymouth om mensen te helpen met het bereiden van hun eten, terwijl Roberts onderzoek doet naar bacteriën in supermarktvoedsel.


Docu: Edvard Munch - Een hels leven

NPO 2
23:00 uur

Tot slot is er een intrigerende documentaire over de Noorse kunstschilder Edvard Munch (1863-1944) te zien op NPO 2. Munch is vooral bekend vanwege zijn kunstwerk De Schreeuw, maar er gaan nog veel meer bijzondere verhalen en werken schuil achter dit beroemde schilderij. De nalatenschap van Munch biedt inzicht in zijn privégedachten, vaak een reactie op liefdesverdriet, publieke schandalen en bureaucratische pesterijen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV en Feyenoord in de Europa League, seizoen 5 Inspector Banks en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier