Documentaire Het Onthutsende Fyre Festival zie je vrijdag op RTL Z

Documentaire Het Onthutsende Fyre Festival zie je vrijdag op RTL Z
Wat ging er mis bij het geflopte festival?

Kijktip :

In 2017 zorgde het Fyre Festival voor wereldwijde opschudding. De promotie beloofde een exclusief en luxueus muziekfestival op een privé-eiland op de Bahama's, maar hier kwam niets van terecht. De documentaire Het Onthutsende Fyre Festival vertelt het hele verhaal.

Influencers
Het festival werd opgezet door Billy McFarland, de eigenaar van Fyre Media Inc., en rapper Ja Rule (bekend van klassiekers als 'Always on Time' en 'Mesmerize'). Met het festival wilden ze de nieuwe Fyre app promoten, waarmee muzikaal talent geboekt kon worden. Tal van bekende influencers, zoals Emily Ratajkowski, Kendall Jenner en Bella Hadid, sloten zich aan en het festival ging al snel viral.

Problemen
Tijdens het eerste weekend van het festival bleek al snel dat er tal van problemen met de organisatie waren: zaken als de beveiliging, catering, locatie en medische zorg waren niet voor elkaar. Hierdoor werd het Fyre Festival uitgesteld en uiteindelijk helemaal afgeblazen. In een exclusief interview doet de inmiddels voor fraude veroordeelde Fyre Festival-organisator, Billy McFarland, zijn verhaal.

De documentaire Het Onthutsende Fyre Festival is op vrijdag 8 november om 21.30 uur te zien op RTL Z. Lees hier waar je RTL Z kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Het Onthutsende Fyre Festival zie je vrijdag op RTL Z of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV