Tom Waes presenteert heftig nieuw programma Kamp Waes op België Eén

Tom Waes presenteert heftig nieuw programma Kamp Waes op België Eén
Gewone Belgen worden getraind door Special Forces

Nieuws :

De Vlaamse presentator Tom Waes is ook in ons land populair, onder meer door zijn programma Reizen Waes en zijn rol in de Netflix-serie Undercover. Vanaf zondag 8 december is hij met een bijzonder nieuw programma te zien op de Vlaamse zender België Eén.

Special Forces
In Kamp Waes volgt de presentator vijftien gewone Vlamingen, die worden onderworpen aan de loodzware opleiding van de Special Forces, de elite-eenheid van het Belgische leger. Zoals in al zijn programma's zit Waes dicht op het vuur, want hij wil graag weten hoe de vijftien Vlamingen zich voelen tijdens de intensieve training. Ook is Waes benieuwd naar de belangrijkste competenties van iemand bij de Special Forces.

Legendarisch
Want om jezelf lid van de elite-eenheid van het Belgische leger te mogen noemen, moet je legendarisch zware toelatingsproeven volbrengen, die een zeer laag slaagpercentage hebben. Dat vraagt niet alleen op fysiek gebied het uiterste van de soldaten, maar ook in mentaal opzicht krijgen ze het nodige te verduren. Hoe zullen de 'gewone burgers' presteren bij de Special Forces?

Het nieuwe programma Kamp Waes is vanaf zondag 8 december wekelijks om 21.50 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Waes presenteert heftig nieuw programma Kamp Waes op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV