Concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show zaterdag te zien op NPO 3

Concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show zaterdag te zien op NPO 3
Populair kinderkoor bestaat 40 jaar

Kijktip :

Wie is er niet groot geworden met Kinderen voor Kinderen? 'Ik heb zo waanzinnig gedroomd', 'Op een onbewoond eiland', 'Meidengroep'... De hits zijn cultureel erfgoed in Nederland, en inmiddels bestaan ze al 40 jaar. Dat wordt groots gevierd in Rotterdam Ahoy.

Nieuwe cd
Het 40-jarig jubileum van Kinderen voor Kinderen wordt op meerdere manieren onder de aandacht gebracht. Zo is er een nieuwe cd, Reis mee!, waarop het thema 'reizen' centraal staat. Dit thema komt ook terug in het feestelijke livespektakel dat werd georganiseerd ter ere van het jubileum. Deze show staat volledig in het teken van de bijzondere 'verjaardag' van Kinderen voor Kinderen.

Klassiekers
Naast de titelsong van het kinderkoor komen er tijdens het concert talloze klassiekers voorbij. Naast de eerder genoemde nummers zijn dat natuurlijk ook bekende hits als 'Als ik de baas zou zijn (van het journaal)', 'Ik ben toch zeker Sinterklaas niet' en 'Wakker met een wijsje'. Kijkers worden verrast met mooie medleys, interviews en gastoptredens van bekende artiesten.

Het concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show is op zaterdag 9 november om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen