Geweldige film Wind River beleeft zaterdag tv-première op NPO 3

Geweldige film Wind River beleeft zaterdag tv-première op NPO 3
Bevroren lijk in de sneeuw

Kijktip :

Morgenavond (zaterdag 9 november) gaat de prachtige film Wind River in première op de Nederlandse televisie. Op NPO 3 kun je genieten van de sfeervolle plaatjes van een besneeuwd gebied, maar achter het mooie uiterlijk gaat een duister geheim schuil...

Het verhaal
In het besneeuwde indianenreservaat Wind River, gelegen in de staat Wyoming, ontdekt de ervaren speurder Cory Lambert (gespeeld door Jeremy Renner) het bevroren lijk van een tiener. In dit onherbergzame gebied, dat zich kenmerkt door een overweldigende stilte en een dik pak sneeuw, is het de vraag hoe dit indianenmeisje aan haar einde is gekomen. Een paar zaken vallen op: ze draagt geen schoenen, en heeft vlak voor haar dood opvallend veel bloed opgehoest. Verdachte omstandigheden, en daarom wordt er een FBI-team naartoe gestuurd.

Sfeervol
Sommige films lenen zich perfect voor een warme novemberavond op de bank. Wind River is daar een uitstekend voorbeeld van. De film is geregisseerd door Taylor Sheridan, de scenarist van geweldige films als Sicario en Hell or High Water. Ook met deze film levert hij weer een pareltje af, dat door het besneeuwde gebied bijzonder sfeervol is. Gelukkig is het acteerwerk van Jeremy Renner, Elizabeth Olsen en Graham Greene ook van de bovenste plank. Kortom: ga lekker zitten voor deze spannende thriller!

De film Wind River (2017) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zaterdag 9 november om 20.30 uur te zien op NPO 3. Lees hier waar je Wind River nog meer kunt kijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige film Wind River beleeft zaterdag tv-première op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen