Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland en bizarre docu Louis Theroux

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland en bizarre docu Louis Theroux
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 november

Kijktip :

Vanavond weinig nieuws, maar aan het eind van de middag spelen de Oranjeleeuwinnen ook nog tegen Turkije. Later op de avond onder meer de start van een nieuw seizoen van The Voice of Holland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Op NPO 3 is vanavond de derde episode in de documentairereeks van Louis Theroux over de Westboro Baptist Church te zien. Hij keert opnieuw terug naar de controversiële christelijke gemeenschap, die wordt gezien als één van de meest beruchte haatgroeperingen in de Verenigde Staten, om erachter te komen welk effect de dood van stichter en predikant Fred Phelps heeft gehad op de leden en ex-leden.


Terug: The Voice of Holland

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is nog niet eens begonnen, of de eerste rel is al een feit. Deze week kwam naar buiten dat coaches Anouk en Lil' Kleine achter de schermen knallende ruzie hebben gehad en niet meer met elkaar door één deur kunnen. Hoe dan ook, vanavond is de eerste aflevering van The Blind Auditions te zien, waarin Anouk, Ali B, Lil' Kleine en Waylon de kandidaten op hun zangtalent. Chantal Janzen neemt het stokje van Wendy van Dijk over als co-presentator van Martijn Krabbé.


Verborgen verleden van Nederland: Paleis Soestdijk

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

In de vijfde aflevering van de geschiedenisserie Verborgen verleden van Nederland bezoekt Waldemar Torenstra het prachtige Paleis Soestdijk, waar hij op zoek gaat naar de bijzondere verhalen die zich daar hebben afgespeeld. In dit Huis van Oranje bracht koningin Juliana haar liefde voor amateurtoneel in de praktijk, er is een kamer die koning Willem II eert en ook koningin Wilhelmina en koningin-regentes Emma hebben hun sporen duidelijk nagelaten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland en bizarre docu Louis Theroux of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen