Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag weer terug op NPO 3

Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag weer terug op NPO 3
Komt het feest weer in gevaar?

Kijktip :

Het is inmiddels november, en volgende week zaterdag (16 november) is het al zover: dan komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Apeldoorn. Alhoewel, gaat dat wel lukken? Vanaf maandag zie je in Het Sinterklaasjournaal hoe het met Sint en de Pieten gaat.

Nieuws
Elke avond krijg je om 18.00 uur het laatste nieuws te horen over de voorbereidingen van de Sint en zijn Pieten op het grote feest, en hoe de reis vanuit Spanje naar ons koude kikkerlandje er voor staat. Er gaat geen jaar voorbij waarin Sinterklaas niet op de één of andere manier behoorlijke problemen ondervindt tijdens de tocht naar Nederland. Wat zal er dit jaar weer op zijn pad komen?

Intocht
Op zaterdag 16 november doet NPO 3 vanaf 12.00 uur live verslag van de intocht, en uiteraard is Dieuwertje Blok daar weer van de partij om met de Sint, zijn Pieten en de kinderen langs de kant te praten. Ook presenteert Blok elke dag Het Sinterklaasjournaal. Na de aankomst van Sinterklaas in Nederland doet Het Sinterklaasjournaal verslag van zijn verblijf hier, en de voorbereidingen op Pakjesavond.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 11 november elke dag om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag weer terug op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV