Nieuw reportageprogramma Synaps begint maandag op NPO 2

Nieuw reportageprogramma Synaps begint maandag op NPO 2
Sinan Can vertelt verhalen over het buitenland

Kijktip :

Reportagemaker Sinan Can, die landelijke bekendheid verwierf door zijn deelname aan Wie is de Mol? vorig jaar, komt vanaf maandag 11 november met het nieuwe programma Synaps. Hierin maakt hij samen met zijn team verhalen over het buitenland.

Noord-Korea
De eerste aflevering van Synaps gaat over Noord-Korea. Voor deze reportage kreeg de redactie een database uit Noord-Korea in handen, die op schokkende en pijnlijke wijze duidelijk maakt hoe zeer de hoofdstad Pyongyang in dienst staat van Kim Jong-un, de Grote Leider van het land. Geen enkele Noord-Koreaan is namelijk onafhankelijk; het geld van eigen ondernemingen gaat rechtstreeks naar de bankrekening van Kim.

Andere kanalen
Synaps is echter méér dan een tv-programma. Sinan Can en zijn team hebben ook een eigen YouTube-kanaal, waar ze de verhalen uit de tv-uitzendingen verder aanvullen, en een Instagram-pagina, waar ook nieuw beeldmateriaal te zien zal zijn. Ook heeft eindredacteur Thomas Loudon in Synaps op NPO Radio 1 iedere zaterdagnacht tussen 1.30 en 2.00 uur een gesprek met een gast over een belangrijk buitenlands onderwerp.

De eerste aflevering van het nieuwe reportageprogramma Synaps is op maandag 11 november om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Synaps terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw reportageprogramma Synaps begint maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier