Harry Potter and the Half-Blood Prince vanavond te zien op Net 5

Harry Potter and the Half-Blood Prince vanavond te zien op Net 5
De eindstrijd komt steeds dichter bij...

Kijktip :

Vanavond kun je op Net 5 genieten van de prachtige Potter-productie Harry Potter and the Half-Blood Prince, het zesde deel van de achtdelige reeks. Het is duidelijk te merken dat de climax steeds dichter bij komt, want Harry krijgt een bijzondere extra taak.

Het verhaal
Vóór het begin van het schooljaar wordt Harry door Albus Perkamentus meegenomen naar een oude vriend, Hildebrand Slakhoorn. Harry moet er mede voor zorgen dat de bourgondiër weer aan het werk gaat als professor op Zweinstein. Wanneer Harry weer terugkeert op de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, blijkt dit niet het enige 'uitstapje' te zijn dat hij met Perkamentus zal maken. Langzaam maar zeker wordt ook duidelijk waarom het schoolhoofd graag wilde dat Slakhoorn terug zou keren, want die beschikt over cruciale informatie over Heer Voldemort...

Afsluiting
In Harry Potter and the Half-Blood Prince worden bepaalde hoofdstukken uit de reeks afgesloten, terwijl andere verhaallijnen de kop opsteken. De échte eindstrijd laat nog heel even op zich wachten, maar als kijker krijg je al veel meer te weten over de manier waarop Heer Voldemort verslagen zou kunnen worden. Het is wederom genieten van de prachtige vormgeving en het voor een Oscar genomineerde camerawerk van Bruno Delbonnel, maar uiteraard ook van de vele topacteurs. Deze keer krijgen we ook veel meer te zien van Michael Gambon, die Perkamentus geweldig neerzet.

De film Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op maandag 11 november om 20.30 uur te zien op Net 5. Lees hier waar je Harry Potter and the Half-Blood Prince nog meer kunt kijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Harry Potter and the Half-Blood Prince vanavond te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen