Vanavond op tv: Start Keizersvrouwen en Lost Worlds And Hidden Treasures, slot Na Ons De Zondvloed en meer

Vanavond op tv: Start Keizersvrouwen en Lost Worlds And Hidden Treasures, slot Na Ons De Zondvloed en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 november

Kijktip :

Vanavond gaan twee nieuwe programma’s van start: de dramaserie Keizersvrouwen en de documentaireserie Lost Worlds And Hidden Treasures. Van Na Ons De Zondvloed wordt juist de slotaflevering uitgezonden. Tegenlicht staat in het teken van het succes van Hamdi Ulukaya en in de TV Show Op Reis gaat Ivo Niehe langs bij actrice Monic Hendrickx en Vitesse-trainer Leonid Slutsky. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 10 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Keizersvrouwen

NPO 3
NPO 3
20:15 uur

De nieuwe Nederlandse misdaadserie Keizersvrouwen gaat vanavond van start. De wereld van Keizersvrouwen draait voornamelijk om macht, de elite en gevaarlijke politieke spelletjes. Xandra Keizer is een ambitieuze moeder die verstrikt raakt in deze wereld en daardoor zich genoodzaakt voelt om een dubbelleven te leiden. Daardoor moet ze terug naar een wereld vol seks, drugs en geweld die eerder achter zich had gelaten. En ze heeft de grootste moeite om haar gezin hierbuiten te houden.


Slot: Na ons de zondvloed

NPO 2
NPO 2
20:15 uur

Na Ons De Zondvloed gaat over laaggelegen gebieden waar het wassende water een groot en dreigend probleem is. Vanavond is de laatste aflevering van deze serie te zien, waarin onder meer de Marshalleilanden worden besproken. Door de stijgende zeespiegel worden deze laaggelegen eilanden bedreigd. Het zijn kleine streepjes land in een enorme zee. Grote delen van de Marshalleilanden kunnen al rond het einde van deze eeuw onbewoonbaar worden.


Nieuw: Lost Worlds and Hidden Treasures

Canvas
Canvas
21:05 uur

Op Canvas begint de driedelige documentaireserie Lost Worlds And Hidden Treasures. Hierin staat de vondst van drie belangrijke archeologische schatten in de zomer van 1939 centraal. Landeigenaar Edith Pretty deed destijds onderzoek naar de heuvels (terpen) op haar land. Samen met archeoloog Basil Brown en Ediths tuinman en jachtopziener vond ze een jaar later een schip met een grafkamer vol goud, edelstenen en wapens. Dit is een cruciale vondst omdat het meer vertelt over de Engelse geschiedenis na het vertrek van de Romeinen.


Tegenlicht: Matchmakers in migratie

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

Tegenlicht draait vanavond om het verrassende succes van Hamdi Ulukaya. Hoe een Turks-Koerdische migrant Amerika verovert met zijn yoghurtmerk en daarmee het internationale bedrijfsleven een belangrijke les leert. Hamdi Ulukaya kocht in 2005 een oude yoghurtfabriek in New York. Hij doet het anders dan de rest: fulltime werknemers kunnen aandelen verwerven en meer dan dertig procent van het personeel bestaat uit vluchtelingen en migranten. Inmiddels is hij een internationale held en reist hij de hele wereld over om te vertellen over het succes van zijn zuivelfabriek Chobani.TV Show op reis: o.a. Monic Hendrickx

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In de TV Show Op Reis gaat Ivo Niehe op bezoek bij actrice Monic Hendrickx en Vitesse-trainer Leonid Slutsky. Met Hendrickx bespreekt Ivo onder meer haar matige start bij het programma Maestro, de Penoza-speelfilm die binnenkort in première gaat en het verlies van haar goede vriend Jeroen Willems. De Russische Vitesse-coach Leonid Slutsky verwelkomt de presentator in het huis waar hij woont met zijn moeder Lyudmila en zijn 14-jarige zoon Dimitri. In Moskou vertelt hij over zijn leven in de Sovjet-Unie.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Keizersvrouwen en Lost Worlds And Hidden Treasures, slot Na Ons De Zondvloed en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen