Serierecensie: The Mandalorian is fenomenale western in Star Wars universum

Serierecensie: The Mandalorian is fenomenale western in Star Wars universum
Smullen van elke seconde Baby Yoda

Film :

Het allereerste seizoen van de Disney+ Original The Mandalorian is op vrijdag 28 december afgesloten. De serie heeft tot veel reacties geleid. Is die serie ook echt zo goed als dat wordt beweerd? Lees hier de serierecensie van The Mandalorian.

"Mandalorian, kijk naar buiten"
Een paar jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi is de gevreesde 'empire' uit elkaar gevallen. De orde wordt hierdoor op geen enkele planeet meer gehandhaafd. De nieuwe republiek is zich nog aan het organiseren. Gouden tijden voor criminelen, smokkelaars én premiejagers!

disney-plus-recensie-the-mandalorian.jpg

Beoordeling van Gids.tv
The Mandalorian is maar op een manier te beschrijven: een western in het Star Wars universum. De hoofdrolspeler, in het grootste deel van de serie The Mandalorian genoemd, is niet goedlachs, maar dat heeft de serie ook zeker niet nodig. De showsteler is natuurlijk The Child (in de volksmond: Baby Yoda). Ook de andere (hoofd)personages worden goed uitgewerkt, hebben een eigen verhaallijn en schuren lekker met het karakter van The Mandalorian. Eigenlijk is het van begin tot eind spannend, en dat is wat je wilt. 4,5 ster voor deze bijzondere serie.

Cast
Naast Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle) spelen ook Kyle Pacek (The I-Land) en Bernard Bullen (The Last Ship) in deze serie. De productie is in handen van Jon Favreau (The Lion King). Ook Dave Filoni (Star Wars: Rebels), Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Taika Waititi (Jojo Rabbit) regisseren een aflevering.

The Mandalorian is vanaf 12 november 2019 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Avontuur, Sciencefiction. Tijdsduur: 60 minuten per aflevering.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Mandalorian is fenomenale western in Star Wars universum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV