Disney Plus-kijktips: Nieuwe films en series vanaf 12 november

Disney Plus-kijktips: Nieuwe films en series vanaf 12 november
12 november: launch day!

Film :

Op 12 november wordt het officieel gelanceerd: Disney+ (of Disney Plus), het nieuwe paradepaardje uit de stal van Disney. Wij mochten het in Nederland al twee maanden testen, maar nu gaat het echt beginnen. We zetten een aantal nieuwe releases op een rij.

1. Avengers: Endgame (Marvel)
Wat een spektakel is deze film. Vooral voor de fan van Marvel-films is het een aanrader dit spectaculaire slotstuk nog eens te kijken. Lees dan ook zeker onze recensie nog eens terug. Bekijk hier waar je Avengers: Endgame nog meer kunt kijken.

2. The Mandalorian (LucasFilm)
Een van de series waar het meest naar wordt uitgekeken is toch wel de eerste live action Star Wars-serie The Mandalorian. Met Pedro Pacal in de hoofdrol, maar vooral: het grootste budget van een Disney serie aller tijden. De verwachtingen zijn dus hoog. Lees op Gids.tv komende dinsdag onze eerste bevindingen over The Mandalorian.

3. Lady and the Tramp (Disney)
Het is de eerste Disney Plus Original film die op het platform verschijnt: de live action remake van Lady en de Vagebond. Bekijk de iconische fragmenten van het origineel nu in het levensecht. Bekijk hier meer over Lady and the Tramp.


4. Noëlle (Disney)
Noëlle is een speciale kerstfilm die is gemaakt voor Disney Plus. In de hoofdrollen: Anna Kendrick, Bill Hader en Billy Eichner. Bekijk hier meer over Noëlle.

5. The World According to Jeff Goldblum (National Geographic)
Het is misschien wel de meest spraakmakende acteur van de wereld: Jeff Goldblum. Vinden we het niet interessant om te weten hoe hij denkt over de grote levensvragen van vandaag de dag?.

6. Avatar (20th Century Fox)
Groot nieuws vorig jaar: 20th Century Fox werd overgenomen door Disney. Hierdoor kan ook Avatar worden toegevoegd aan Disney+. Vooral met in het achterhoofd de vervolgen die de komende jaren gaan verschijnen, is deze film eens terugkijken zeker een goed idee. Bekijk hier waar je Avatar nog meer kunt kijken.

7. High School Musical: The Musical: The Series (Disney)
Een gloednieuwe serie speciaal voor Disney Plus. Een klas gaat de High School Musical-musical uitvoeren en daar komen natuurlijk nogal wat problemen bij kijken. Kijk ook zeker High School Musical nog eens. Bekijk hier meer over High School Musical: The Musical: The Series.

8. The Imagineering Story (Disney)
Een bijzondere serie voor liefhebbers van de Disney pretparken. In deze documentaireserie worden de talenten achter de grote attracties in Anaheim (Disneyland en DCA), Orlando (Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios en Epcot), Parijs (Disneyland Parijs en Walt Disney Studios), Tokyo (Tokyo Disneyland en TDS), Shanghai en Hong Kong.

9. Pixar Sparkshorts (Pixar)
Het is een bijzonder project: de Pixar Sparkshorts. Dit Pixar-project is er speciaal om talent de kans te geven een film te maken. De namen van deze films: Float, Purl, Kitbull, Smash and Grab, Wind en Loop.

10. Dumbo (Disney)
Dumbo is al een paar dagen te bewonderen voor de Nederlandse kijker, maar hij is voor veel mensen nog vrij nieuw. Daarom verdient hij een plekje op deze lijst. Dumbo is volgens onze filmrecensie zeker het kijken waard. Bekijk hier waar je Dumbo nog meer kunt kijken.

Disney Plus is vanaf 12 november voor €6,99 per maand of €69,99 per jaar te bekijken. Bekijk hier alles over Disney.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV