Dinsdag in Volle zalen: acteur Jack Wouterse

Dinsdag in Volle zalen: acteur Jack Wouterse
Acteur joeg zichzelf bijna de dood in

Kijktip :

Jack Wouterse is één van de meest markante en herkenbare acteurs van het acteursgilde. Hij speelde in series als All Stars, Grijpstra & De Gier en Doker Tinus en had zelfs een rolletje in de grote internationale productie Band of Brothers. Wouterse bracht zichzelf echter in levensgevaar door zijn mateloze levensstijl.

Drank en drugs
In Volle zalen vertelt hij openhartig aan Cornald Maas hoe hij zichzelf in grote problemen bracht door zijn verslavingen: drank, cocaïne en eten. Op een gegeven moment lag de dood zelfs op de loer, toen hij het gewicht van 180 kilo had bereikt. Sinds drie jaar brengt Wouterse het grootste deel van zijn tijd in Spanje door, en dat is waar Maas hem opzoekt voor een goed gesprek.

Schilderen
Een groot deel van zijn tijd besteedt Wouterse aan schilderen, maar hij houdt er ook van om in zijn hangmat te relaxen en door de heuvels te wandelen. Ook qua werk zit Wouterse niet stil: vorig jaar maakte hij in zijn eentje de theatervoorstelling De laatste, een zeer persoonlijk programma over ouder worden en het verlies van je geliefde. Dit najaar gaat hij samen met Arjan Ederveen op tour.

De aflevering van Volle zalen met Jack Wouterse is op dinsdag 12 november om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV