Nederland - Slovenië live op tv (EK-kwalificatie vrouwen)

Nederland - Slovenië live op tv (EK-kwalificatie vrouwen)
Thuiswedstrijd in GelreDome

Sport :

Na de monsterzege in Turkije speelt het Nederlands vrouwenelftal op dinsdag 12 november thuis tegen Slovenië in de EK-kwalificatie. Veronica doet live verslag op tv. Online is Nederland - Slovenië ook via een livestream bij Gids.tv te zien.

Koploper
Nederland gaat ruim aan kop in de kwalificatiegroep. De eerste vijf wedstrijden hebben de Oranje Leeuwinnen allemaal gewonnen. Nummer twee Rusland heeft negen punten minder, maar wel twee duels minder gespeeld.

Voorbeschouwing
Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het eindtoernooi, het EK voetbal in 2021 in Engeland. De nummer twee maakt daar nog kans op via play-offs. In Arnhem blikken Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk vanaf 19.30 uur vooruit op Nederland - Slovenië.

Nederland - Slovenië is dinsdag 12 november om 20.00 uur live te zien op Veronica op tv en online via een livestream van KIJK bij Gids.tv. Alle doelpunten en de samenvatting vind je dinsdag ook op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Slovenië live op tv (EK-kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV