Geweldige comedyserie Fleabag vanaf dinsdag te zien op Net 5

Geweldige comedyserie Fleabag vanaf dinsdag te zien op Net 5
Winnaar van zes Emmy Awards

Kijktip :

Vanaf dinsdag 12 november is de geweldige Britse comedyserie Fleabag wekelijks met een dubbele aflevering om 21.30 uur te zien op Net 5. De serie won onlangs maar liefst zes Emmy Awards. Je kunt de serie ook streamen via Amazon Prime Video.

Gouden tijdperk
Het gouden tijdperk van de televisieserie heeft niet alleen betrekking op grote dramaproducties als Breaking Bad en Game of Thrones. Ook op comedygebied gaat het de tv-serie voor de wind, en Fleabag is daar één van de beste voorbeelden van. Phoebe Waller-Bridge creëerde en schreef de serie en nam ook de hoofdrol voor haar rekening, en dat leverde haar drie Emmy Awards op.

Seksverslaving
De serie gaat over het turbulente liefdesleven van Fleabag, een aan seks verslaafde twintiger uit Londen. Ze heeft geen doel in haar leven, kijkt graag porno en sleept de ene na de andere man haar bed in. Fleabag worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar emotioneel afwezige vader en het feit dat haar beste vriendin zelfmoord heeft gepleegd. Daarnaast runt ze zonder succes een café en kan ze slecht overweg met haar stiefmoeder.

De serie Fleabag is vanaf dinsdag 12 november wekelijks om 21.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Fleabag terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geweldige comedyserie Fleabag vanaf dinsdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV