Intocht Sinterklaas zaterdag live te zien op NPO 3 en Gids.tv

Intocht Sinterklaas zaterdag live te zien op NPO 3 en Gids.tv
Goedheiligman komt aan in Apeldoorn

Nieuws :

Vol verwachting klopt ons hart, want deze zaterdag (16 november) is het zo ver: dan komt Sinterklaas samen met zijn Pieten weer aan in Nederland. Dit jaar komt de Goedheiligman aan in het Gelderse Apeldoorn, maar niet per boot. Hij kiest anno 2019 voor de trein.

Kijk de intocht van Sinterklaas LIVE op Gids.tv op zaterdag 16 november.

Geen Zwarte Pieten
Dat is uiteraard geen gewone trein; in navolging van de stoomboot kiest de Sint dit jaar voor een stoomtrein. Overigens heeft de NTR, de omroep die alle uitzendingen rond Sinterklaas verzorgt, er dit jaar voor gekozen om alleen roetveegpieten te hebben bij de landelijke intocht. Dit geldt ook voor Het Sinterklaasjournaal, dat vanavond voor het eerst weer op tv te zien is. In de rest van het land houdt het grootste deel echter nog steeds vast aan de traditionele Zwarte Piet.

Apeldoorn
De intocht van Sinterklaas vindt zoals gezegd plaats in Apeldoorn, op zaterdag 16 november. Om 12.00 uur start de uitzending op NPO 3. Ook op Gids.tv zal de intocht te volgen zijn, via een livestream op de site. Tijdens de route door Apeldoorn zal de Sint meerdere stops maken bij bekende plekken in de stad, zoals het Stationsplein, de Onze Lieve Vrouwekerk, het Bongoplein en het Raadhuisplein. Dieuwertje Blok is uiteraard aanwezig als presentatrice.

De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3. Ook zal er een livestream van de intocht te vinden zijn op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Intocht Sinterklaas zaterdag live te zien op NPO 3 en Gids.tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV