Tweede seizoen Inspector Morse begint woensdag op RTL 8

Tweede seizoen Inspector Morse begint woensdag op RTL 8
Klassieke Britse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf woensdag 13 november is het tweede seizoen van de klassieke Britse misdaadserie Inspector Morse te zien op RTL 8, ruim dertig jaar na de originele première in 1987. Nog altijd is inspecteur Morse echter een graag gezien personage op televisie.

Rondreis
In de eerste aflevering maken we kennis met de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter, die een culturele rondreis maken door Groot-Brittannië. In Oxford wil Laura een juweel aan het Ashmolean Museum schenken, een kostbaar erfstuk dat deel uitmaakte van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren geleden onder een brug in de stad werd gevonden.

Dood
Een tweede, identiek stuk dat ook deel uitmaakte van de gesp bevindt zich al in het museum, en ter ere van de gift van Laura wil Dr. Theodore Kemp, de conservator van het museum, een speciale tentoonstelling organiseren. Binnen een uur na haar aankomst in de Engelse universiteitsstad wordt Laura echter dood gevonden in haar hotelkamer - en de Wolvercote Tongue is verdwenen.

Het tweede seizoen van Inspector Morse is vanaf woensdag 13 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 8. Lees hier waar je Inspector Morse nog meer kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Inspector Morse begint woensdag op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen