Vanavond op tv: Nederland - Slovenië (EK kwalificatie vrouwen), start serie Fleabag en meer

Vanavond op tv: Nederland - Slovenië (EK kwalificatie vrouwen), start serie Fleabag en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 november

Kijktip :

Waar de mannen pas zaterdag in actie komen (tegen Noord-Ierland), spelen de Oranjeleeuwinnen vanavond al hun volgende EK-kwalificatiewedstrijd, tegen Slovenië. Verder begint onder meer de geweldige serie Fleabag op Net 5. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Slovenië (EK-kwalificatie)

Veronica
Veronica
19:30 uur

Vier dagen na de eclatante 0-8 overwinning op Turkije zullen de Oranjeleeuwinnen opnieuw hun beste beentje voor moeten zetten om zich te kunnen plaatsen voor het EK voor vrouwen, dat in 2021 wordt gehouden in Engeland. Vanavond staat de wedstrijd Nederland - Slovenië op het programma. Ruim een maand geleden, op 4 oktober, wisten de voetbaldames de uitwedstrijd al met 2-4 te winnen. Ze staan eerste in de poule met vijftien punten uit vijf wedstrijden.


Volle zalen: Jack Wouterse

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van Volle zalen op de rol. Deze week spreekt presentator Cornald Maas met acteur Jack Wouterse. Hij hoort bij de bekendste acteurs van ons land, mede dankzij zijn rollen in series als All Stars, Grijpstra & De Gier en Dokter Tinus. Wat veel mensen niet weten, is dat Wouterse op het randje van de dood heeft gebalanceerd. Door zijn verslavingen aan drank, cocaïne en eten was het bijna met hem gebeurd.


Nieuw: Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland

NET 5
NET 5
20:30 uur

Al jarenlang is Grenzeloos verliefd één van de populairste programma's die Net 5 te bieden heeft, en nu krijgt het zelfs een eigen spin-off: Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland. In dit nieuwe programma gaat Jennifer Hoffman langs bij Nederlandse vrouwen die in het buitenland zwanger zijn. Hoe verloopt dit traject in een land waar de cultuur en levenswijze compleet anders zijn dan in Nederland? In de eerste aflevering: de 26-jarige Marceline, woonachtig in Suriname.


War Junk: Slag om Ieper

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

Vanavond begint op National Geographic de bijzondere geschiedenisserie War Junk, waarin filmmaker en geschiedenisfanaat Wayne Abbott en professor David O'Keefe zich verdiepen in de grootste veldslagen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van opmerkelijke voorwerpen - zoals uitgebrande tanks en kogelhulzen - en gebouwen blikken ze terug op de veldslagen. In de eerste aflevering: de Tweede Slag om Ieper (1915).


Nieuw: Fleabag

NET 5
NET 5
21:30 uur

Een kleine anderhalve maand geleden was de geweldige Britse comedyserie Fleabag één van de grote winnaars bij de jaarlijkse uitreiking van de Emmy Awards. De serie won maar liefst zes beeldjes, waaronder die voor Beste Comedyserie en Beste Actrice in een Comedyserie. Beide prijzen gingen naar Phoebe Waller-Bridge, die de serie ook nog eens schreef. Centraal staat het turbulente liefdesleven van Fleabag, een aan seks verslaafde twintiger uit Londen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Slovenië (EK kwalificatie vrouwen), start serie Fleabag en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV