Woensdag in Dennis en de vrije geesten: wonen in de natuur

Woensdag in Dennis en de vrije geesten: wonen in de natuur
Dennis van der Geest ontmoet markante mensen

Kijktip :

In Dennis en de vrije geesten bezoekt oud-judoka Dennis van der Geest (tegenwoordig een succesvol presentator, zie ook De wereld rond met 80-jarigen) een aantal markante Nederlanders. Zij hebben besloten het helemaal anders te doen.

Oude parasol
In de aflevering van woensdag 13 november ontmoet Dennis onder anderen Bouwiena. Zij reisde de hele wereld rond en ontdekte dat ze zich midden in de natuur, tussen de bomen en dieren, het best op haar plek voelt. Daarom besloot ze om zelf een tent te creëren van een oude parasol en een aantal takken die ze in het bos vond. Inmiddels woont Bouwiena al een paar op deze primitieve manier.

Achtertuin
Dennis gaat ook langs bij Ger en Mientje. Dit bijzondere duo heeft samen een bijzondere achtertuin gecreëerd. Tot slot bezoekt de presentator Bob, die een opmerkelijk plan voor zijn familie heeft bedacht: hij wil, samen met zijn gezin, in een levende boom gaan wonen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele markante Nederlanders waarmee Dennis kennismaakt.

Dennis en de vrije geesten is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Dennis en de vrije geesten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Dennis en de vrije geesten: wonen in de natuur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen