Schotse thrillerserie Guilt begint woensdag op BBC First

Schotse thrillerserie Guilt begint woensdag op BBC First
Broers in de problemen

Kijktip :

Vanaf woensdag 13 november is de nieuwe Schotse thrillerserie Guilt te zien op BBC First. In de bloedstollend spannende serie komen twee broers uit Edinburgh behoorlijk in de problemen nadat ze een man dood hebben gereden.

Nachtmerrie
De broers Max en Jamie maken een autoritje door nachtelijk Edinburgh. In een duister straatje rijden ze per ongeluk een voetganger dood, en vanaf dat moment belanden ze in een steeds verder escalerende, onvoorspelbare en ook komische nachtmerrie. De broers mogen hun sporen dan wel hebben uitgewist, de buren en familie van de overleden man beginnen zijn doodsoorzaak steeds meer in twijfel te trekken...

Fargo
In het gouden tijdperk van de televisieserie is Guilt al snel schatplichtig aan enkele recente producties, waarvan Breaking Bad en Fargo de beste voorbeelden zijn. Ook in deze series escaleert één gebeurtenis al snel tot buitengewone proporties, waarbij zich met name in Fargo ook komische situaties voordoen. De unieke absurdistische humor van films als Shallow Grave en Trainspotting is eveneens aanwezig.

De nieuwe thrillerserie Guilt is vanaf woensdag 13 november wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schotse thrillerserie Guilt begint woensdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV