Fantastische actiefilm Kingsman: The Secret Service dinsdag te zien op Veronica

Fantastische actiefilm Kingsman: The Secret Service dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Op dinsdag 15 september is de fantastische actiecomedy Kingsman: The Secret Service te zien op Veronica. De film zorgde begin 2015 voor volle bioscopen dankzij de perfecte mix tussen de twee genres. Je kunt Kingsman: The Secret Service streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Aan het begin van de film leren we Gary "Eggsy" Unwin (gespeeld door Taron Egerton) kennen, een rebelse jongeman wiens leven dreigt te ontsporen. Hij vult zijn dagen met zuipen in de kroeg en knokken met mensen die hem niet aanstaan. De ervaren geheim agent Harry Hart (Colin Firth) van de organisatie Kingsman besluit hem te rekruteren voor het intensieve trainingsprogramma, en van de ene op de andere dag belandt Eggsy in een internationale crisis: een IT-genie bedreigt de wereld met zijn kwade bedoelingen.

Sterrencast
Met Kingsman: The Secret Service maakte regisseur Matthew Vaughn (Layer Cake, Kick-Ass) een actiecomedy in de Britse traditie, vol met ironische situaties en spitsvondige oneliners. Het heerlijke script trok een flinke keur aan filmsterren over de streep om zich te verbinden aan de film. Voor de jonge Taron Egerton (Rocketman) betekende het de grote doorbraak, maar ook veteranen als Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine en Mark Hamill geven acte de présence. In 2017 kwam het vervolg Kingsman: The Golden Circle uit.

De film Kingsman: The Secret Service (2014) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op dinsdag 15 september om 20.30 uur te zien op Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische actiefilm Kingsman: The Secret Service dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV