In special For One Night Only gaan bekende Nederlanders helemaal naakt

In special For One Night Only gaan bekende Nederlanders helemaal naakt
Onder anderen Simon Keizer en Jan Versteegh

Kijktip :

Op donderdag 14 november is het eenmalige tv-programma For One Night Only: he-le-maal naakt te zien op Net 5. Hierin vragen een aantal bekende Nederlandse mannen aandacht voor prostaat- en teelbalkanker door volledig uit de kleren te gaan.

The Full Monty
Het idee komt uit Engeland, waar bekende Britten ook aandacht vroegen voor prostaat- en teelbalkanker door middel van een optreden. Dit werd gebaseerd op de succesfilm The Full Monty (1997). Nu wordt het idee ook in Nederland ten uitvoer gebracht, want in ons land aarzelen veel mannen eveneens om een arts te bezoeken en hun prostaat te laten controleren. Ook vrouwen worden, door middel van de hashtag #checkzijnzaakje, aangemoedigd er met hun partner over te praten en desnoods zelf 'zijn zaakje' na te kijken.

BN'ers
De bekende mannen die deelnemen aan For One Night Only zijn:

  • Kenzo Alvares (choreograaf)
  • Jasper Demollin (acteur/presentator)
  • Peter Faber (acteur)
  • Simon Keizer (zanger)
  • Sander Lantinga (radio-dj)
  • Thijs Römer (acteur/producent)
  • Jan Versteegh (presentator)
  • Viggo Waas (cabaretier)

Joe Cocker
De mannen zullen op een bijzondere choreografie van Joe Cockers beroemde hit "You Can Leave Your Hat On" optreden, om uiteindelijk al hun kleren uit te trekken. Dit wordt echter voorafgegaan door bijzondere gesprekken, waarin de BN'ers vertellen waarom ze ervoor hebben gekozen om deel te nemen aan dit bijzondere project. Ook hun vrouwen komen aan het woord: wat vinden zij van de dappere deelname van hun partners?

De special For One Night Only: he-le-maal naakt is op donderdag 14 november om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt daarna For One Night Only: he-le-maal naakt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In special For One Night Only gaan bekende Nederlanders helemaal naakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen