Nieuwe dramaserie Dit zijn wij begint donderdag op NPO 1

Nieuwe dramaserie Dit zijn wij begint donderdag op NPO 1
Gebaseerd op Amerikaanse hitserie This Is Us

Kijktip :

De nieuwe Nederlandse dramaserie Dit zijn wij begint op donderdag 14 november. In de zestien afleveringen tellende serie worden verschillende hoofdpersonen gevolgd, die allemaal op zoek zijn naar liefde, waardering en voldoening. Elke donderdag rond 20.30 uur op NPO 1, en vanaf dan kun je Dit zijn wij terugkijken bij Gids.tv en via NPO Start.

Leeftijdgenoten
Naast hun zoektocht zijn de hoofdpersonen ook nog eens leeftijdgenoten. In de eerste aflevering vieren ze allemaal hun 35ste verjaardag, maar Johan, Katja, Kasper en Edgar staan allemaal op een ander punt in hun leven. Johan verwacht samen met zijn hoogzwangere geliefde Anna een drieling, Kasper wil eindelijk een gerespecteerd acteur worden, Katja worstelt al haar hele leven met haar gewicht en ontmoet iemand die haar van haar stuk brengt, en Edgar vindt zijn biologische vader.

This Is Us
De liefdevolle, zestiendelige serie laat zien op welke manieren de kleinste gebeurtenissen in onze levens een grote impact kunnen hebben op wie we zijn. De hoofdrollen in Dit zijn wij worden gespeeld door Vincent van der Valk, Kay Greidanus, Esmée van Kampen en Romano Haynes, met bijrollen van onder anderen Fockeline Ouwerkerk en Jasmine Sendar. Dit zijn wij is gebaseerd op de Amerikaanse hitserie This Is Us, die meerdere Emmy's en een Golden Globe heeft gewonnen.

De nieuwe dramaserie Dit zijn wij is vanaf donderdag 14 november wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Dit zijn wij begint donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen