Margriet van der Linden en Chris Zegers presenteren ook nieuwe seizoen Moltalk

Margriet van der Linden en Chris Zegers presenteren ook nieuwe seizoen Moltalk
Nabeschouwing Wie is de Mol? op NPO 3

Nieuws :

Net als in 2017 zullen Margriet van der Linden en Chris Zegers ook in 2018 het programma Moltalk presenteren. De live-nabeschouwing van het populaire tv-programma Wie is de Mol? wordt gebruikt om met oud-kandidaten en andere gasten verder te discussiëren en te speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën in de afleveringen.

Het nieuwe, achttiende seizoen van Wie is de Mol? vindt plaats in Georgië met tien bekende Nederlanders, waaronder presentatoren Jan Versteegh, Ron Boszhard, Simone Weimans, actrice Loes Haverkort en modeontwerper Olcay Gulsen. Zij krijgen de taak om geld in de pot te brengen door het uitvoeren van opdrachten, maar ondertussen probeert De Mol hen tegen te werken. Aan de kandidaten de taak om die Mol te ontmaskeren.

Net als vorig seizoen zullen Margriet van der Linden en Chris Zegers napraten over de uitzendingen. Dat doen ze in 2018 niet op NPO 1, waar ook Wie is de Mol? wordt uitgezonden, maar aansluitend op NPO 3.

Moltalk is vanaf zaterdag 6 januari wekelijks om 21:30 uur te zien op NPO 3. Op woensdag 3 januari is een vooruitblik op Wie is de Mol? te zien in MolTalk: the kick-off.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Margriet van der Linden en Chris Zegers presenteren ook nieuwe seizoen Moltalk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier