Nieuw programma Dienders gaat donderdag van start op NPO 3

Nieuw programma Dienders gaat donderdag van start op NPO 3
BNNVARA volgt jonge agenten

Kijktip :

Als ambitieuze politieagenten denken dat ze op de politieacademie veilig zijn, hebben ze het mis. Tijdens hun turbulente eerste jaar worden ze gevolgd door de camera's van BNNVARA, die zien hoe ze kennismaken met de harde realiteit. Dienders begint donderdag op NPO 3, en is daarna terug te kijken bij Gids.tv.

Rotterdam
De jongelingen zitten op school in Rotterdam, waar ze hun eerste schreden op het spannende politiepad zetten. De eerste bekeuringen worden uitgeschreven, maar ze moeten ook leren omgaan met scheldpartijen van boze burgers - en hoe en wanneer gebruik je pepperspray? Want ze kunnen in de schoolbanken nog zo goed presteren, uiteindelijk moeten ze laten zien wat ze in de praktijk waard zijn.

Jeugdtrauma en foute vrienden
De agenten in opleiding komen te werken in het beruchte Rotterdamse stadsdeel Zuid, waar armoede, huiselijk geweld en agressie meer regel dan uitzondering is. Bart, Bjorn, Harun, Louanne, Michiel, Nanouk, Sammuel en Viggo zullen echter ook zichzelf tegenkomen, zeker gezien hun verleden. De één wordt op harde wijze geconfronteerd met een jeugdtrauma, terwijl de ander moet proberen zijn foute vrienden los te laten.

Het nieuwe realityprogramma Dienders is vanaf donderdag 14 november wekelijks om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dienders terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Dienders gaat donderdag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV