John van den Heuvel ontdekt cocaïne-route van Zuid-Amerika naar Nederland in documentaire

John van den Heuvel ontdekt cocaïne-route van Zuid-Amerika naar Nederland in documentaire
Cocaïne Oorlog vanaf 2 december te zien bij Videoland

Nieuws :

John van den Heuvel gaat in de tweedelige documentaireserie Cocaïne Oorlog op jacht naar de cocaïne-route vanuit Zuid-Amerika naar Nederland. Deze docu wordt vanaf 2 december uitgezonden bij Videoland.

Wie is opvolger Pablo Escobar?
In de serie doet Van den Heuvel onderzoek naar de cocaïnehandel. Hij wil onder meer weten wie na de moord op Pablo Escobar de grote baas is en hoe komen de drugs in de havens van Rotterdam terecht? Dit jaar alleen al is in Nederland zo’n 23.000 kilo coke in beslag genomen. Ook veroorzaakt de cocaïne-oorlog jaarlijks veel doden.

Naar het hart van drugskartels
De misdaadjournalist gaat in gesprek met makers en vernietigers van cocaïne, met bendeleden en de Colombiaanse politie. Hij legt de cocaïne-route bloot, evenals de gewelddadige en bloederige acties die hiermee gepaard gaan om de drugs over de hele wereld te verspreiden en verkopen. Het is de eerste keer dat een Nederlandse journalist het hart in de enorme jungle van de drugskartels in Colombia weet te bereiken.

Cocaïne Oorlog is vanaf maandag 2 december exclusief te zien bij Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel ontdekt cocaïne-route van Zuid-Amerika naar Nederland in documentaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV