Paddington 2 vanaf 6 december in de bioscoop

Paddington 2 vanaf 6 december in de bioscoop
Beertje Paddington beleeft nieuw avontuur in vervolg

Kijktip :

De nieuwe avonturen van beertje Paddington zijn vanaf 6 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze keer gaat hij op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor zijn tante Lucy, die 100 jaar wordt. Maar dat cadeau kopen blijkt nog niet zo makkelijk.

Paddingtons oog valt op een prachtig boek in een antiekzaak, waarmee tante Lucy een goed beeld krijgt van Londen, de stad waar Paddington woont met de familie Brown. De beer neemt verschillende bijbaantjes, zodat hij geld kan sparen om het boek te kopen. Het boek wordt gestolen door een inbreker, maar Paddington wordt beschuldigd van de diefstal. Van achter de tralies bedenkt het beertje een plan om te ontsnappen en het boek terug te vinden, zodat hij dit aan tante Lucy kan geven.

In de originele versie wordt de rol van Paddington vertolkt door Ben Whishaw (Perfume: The Story of a Murderer) en zien we onder andere Hugh Grant (Notting Hill), Sally Hawkins (Godzilla), Hugh Bonneville (Downtown Abbey) en Jim Broadbent (Harry Potter). In de Nederlandse versie spreken onder meer Beau van Erven Dorens (Garfield), Daan Schuurmans (Alles is Liefde) en Frank Lammers (De Bende van Oss) stemmen in.

Paddington 2 is zowel in het Engels als in het Nederlands vanaf 6 december te zien in de Nederlandse bioscopen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paddington 2 vanaf 6 december in de bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier