Nieuw seizoen 90 Day Fiancé begint vrijdag op TLC

Nieuw seizoen 90 Day Fiancé begint vrijdag op TLC
Hebben geliefden een toekomst in de VS?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 15 november is een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé elke week om 20.30 uur te zien op TLC. Hierin maken we kennis met een aantal stellen, waarvan er één niet uit de Verenigde Staten komt. Ze hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS.

Vergunning
Om in de Verenigde Staten te mogen wonen, moet elke immigrant namelijk een verblijfsvergunning krijgen - en die worden niet zo maar aan iedereen uitgereikt. De stellen hebben hun verloving officieel bekend gemaakt, maar de laatste stap - het officiële huwelijk - is essentieel voor een gezamenlijke toekomst in het land van de onbeperkte mogelijkheden.

90 dagen
De jonge koppels hebben slechts negentig dagen de tijd om de hele trouwerij te regelen. Deze strakke deadline is het gevolg van de visumregels in Amerika, want een visum is slechts negentig dagen geldig. De enige optie om het verblijf permanent te maken is dus een huwelijk, maar kun je elkaar in slechts negentig dagen goed genoeg leren kennen om deze stap te wagen?

Het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé is vanaf vrijdag 15 november wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 90 Day Fiancé begint vrijdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen