Slotaflevering Flikken Rotterdam seizoen 4 vrijdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Flikken Rotterdam seizoen 4 vrijdag te zien op NPO 1
Politieserie komt (voorlopig) ten einde

Kijktip :

Op vrijdag 15 november is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Flikken Rotterdam te zien op NPO 1, en daarna terug te kijken bij Gids.tv. De spin-off van Flikken Maastricht is al bijna net zo populair, en ook in de laatste aflevering loopt de spanning weer flink op.

Aanval
De slotaflevering belooft bloedstollend spannend te worden, want de aanval op het internet lijkt te lukken. De kwaadaardige Daniel heeft ook een tweede plan: hij dreigt kinderen, die voorzien zijn van bomvesten, op te blazen. Het leidt in Rotterdam tot een groot inferno, en een enorme chaos in de tweede stad van Nederland. Hoe zal de politie hiermee omgaan?

Gevecht
Esther weet tot welke daden Daniel in staat is, en daarom kiest ze ervoor om pas nadat Dries en zijn collega's de kinderen in veiligheid hebben gebracht, het gevecht met Daniel aan te gaan. Zo bereikt het vierde seizoen van Flikken Rotterdam een daverende climax.

De laatste aflevering van het vierde seizoen van Flikken Rotterdam is op vrijdag 15 november om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Flikken Rotterdam seizoen 4 vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen