Tv-première Kong: Skull Island vrijdag te zien op SBS 6

Tv-première Kong: Skull Island vrijdag te zien op SBS 6
Spektakelfilm van de bovenste plank

Kijktip :

De reuzengorilla King Kong heeft zich al in talloze vormen een weg naar het witte doek gevochten. In 2017 werd er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het boek vol remakes: Kong: Skull Island. Hij is vrijdag te zien op SBS 6, maar je kunt Kong: Skull Island ook streamen via Netflix, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
Ook in deze film komt een groep reizigers vlak na de verschrikkelijke Vietnamoorlog bij elkaar om naar een onbewoond eiland te reizen, dat nog nooit door mensen betreden is. Het onontdekte gebied ligt in het midden van de Grote Oceaan en is zowel exotisch als levensgevaarlijk. Ze krijgen namelijk de schrik van hun leven wanneer ze een enorme aap op het eiland ontdekken, die het op de groep nietige mensen voorzien heeft. Ze zullen moeten vechten om levend van het eiland af te komen, en dat is makkelijker gezegd dan gedaan...

Sterrenparade
Kong: Skull Island springt het meest in het oog door de geweldige special effects, die werden genomineerd voor een Oscar. Ook de imposante sterrencast is echter het benoemen waard: er zijn hoofdrollen weggelegd voor Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman en Brie Larson. De film is een enorm spektakelstuk, maar kan niet tippen aan de originele King Kong uit 1933 en de prachtige remake van Peter Jackson uit 2005. Niettemin is het popcornentertainment van de bovenste plank.

De film Kong: Skull Island (2017) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op vrijdag 15 november om 20.30 uur te zien op SBS 6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Kong: Skull Island vrijdag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV