Tijdschema: Formule 1 GP van Brazilië live op tv

Tijdschema: Formule 1 GP van Brazilië live op tv
Voorlaatste race van het seizoen

Sport :

Op zondag 17 november staat in Brazilië de voorlaatste grand prix van het Formule 1-seizoen 2019 op het programma. Vanaf vrijdag 15 november zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live op tv te zien bij Ziggo Sport. Die laatste twee zijn ook te zien op RTL Duitsland.

Bekijk het volledige tijdschema van de GP van Brazilië onderaan deze pagina

Wereldkampioen
Lewis Hamilton is na de vorige race in de Verenigde Staten al zeker van zijn zesde wereldtitel. In de laatste twee races van het seizoen gaat het om de grand prix-overwinningen en de overige plaatsen in de WK-stand.

Verstappen
Zo zou Max Verstappen nog derde kunnen worden. Zijn achterstand op Charles Leclerc is veertien punten. Voor een overwinning krijg je 25 punten. Waarschijnlijk lukt het Verstappen alleen om Leclerc in te halen als de Monegask pech heeft en uitvalt. Een jaar geleden werd de Nederlander tweede in Brazilië, achter Hamilton.

Programma Formule 1 GP van Brazilië 2019 live op tv (alles op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select):

 • Vrijdag 15 november
  • 15.00 uur: vrije training 1
  • 19.00 uur: vrije training 2

 • Zaterdag 16 november
  • 16.00 uur: vrije training 3
  • 18.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 19.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

 • Zondag 17 november
  • 17.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 18.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Formule 1 live op tv
Abonnees van Ziggo kunnen de GP van Brazilië gratis zien bij Ziggo Sport op kanaal 14. Daarnaast kunnen abonnees van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal alle Formule 1-beelden live op Ziggo Sport Select zien.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in Brazilië ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van Brazilië is zondag 17 november om 18.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijdschema: Formule 1 GP van Brazilië live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV