Noord-Ierland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)

Noord-Ierland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)
Oranje dicht bij kwalificatie

Sport :

In en tegen Noord-Ierland kan het Nederlands elftal het ticket voor het EK voetbal van komend jaar veiligstellen. Zaterdag 16 november wordt er om 20.45 uur afgetrapt in Belfast. De NOS doet live verslag op NPO 3 en online via een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting Noord-Ierland - Nederland

Koploper
Na de overwinningen op Noord-Ierland (in blessuretijd) en Wit-Rusland tijdens de vorige speelrondes is het Nederlands elftal koploper in kwalificatiegroep C voor het EK voetbal van 2020.

Stand in de groep
Nederland heeft net als Duitsland 15 punten, Noord-Ierland staat derde op 12 punten. Bij een gelijkspel of overwinning van Oranje is kwalificatie voor het EK een feit. Als Nederland verliest, wordt het laatste duel komende dinsdag tegen Estland beslissend.

Verslag op tv
Tom Egbers blikt vanaf 19.45 uur vooruit op Noord-Ierland - Nederland op NPO 1 (tot het NOS Journaal). Om 20.15 uur begint de uitzending op NPO 3, waarna om 20.45 uur de aftrap is. Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zijn erbij voor de analyse. Jeroen Elshoff geeft het commentaar bij de wedstrijd.

Noord-Ierland - Nederland is zaterdag 16 november om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en online via een livestream bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noord-Ierland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen