Kijk zaterdag LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn op NPO 3 en Gids.tv

Kijk zaterdag LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn op NPO 3 en Gids.tv
Sint komt dit jaar per trein

Kijktip :

De zenuwen van verwachtingsvolle kinderen (en hun ouders) bereiken zo langzamerhand een hoogtepunt, want morgen (16 november) is het zover: dan komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Apeldoorn. De intocht is vanaf 12.00 uur live te volgen op NPO 3 en via een livestream op Gids.tv.

Kijk de intocht van Sinterklaas LIVE op Gids.tv op zaterdag 16 november.

Stoomtrein
Burgemeester Petra van Wingerden-Boers zal de Sint verwelkomen in de Gelderse stad Apeldoorn, aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe. Er is echter een klein probleempje: de stad is onbereikbaar via het water, zeker gezien de enorme stoomboot waar de Goedheiligman altijd op vaart. Daarom heeft hij dit jaar gekozen voor een stoomtrein.

Roetveegpieten
Een andere belangrijke verandering is er op initiatief van de NTR. Nog altijd is de Zwarte Pieten-discussie een heikel punt, maar de omroep heeft er desalniettemin voor gekozen om dit jaar alleen nog roetveegpieten mee te nemen bij de landelijke intocht. Zwarte Piet is door de NTR dus volledig uitgebannen. De presentatie van de intocht is zoals vanouds in handen van Dieuwertje Blok.

De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3. Ook zal er een livestream van de intocht te vinden zijn op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk zaterdag LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn op NPO 3 en Gids.tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV