Vanavond op tv: laatste aflevering Flikken Rotterdam, nieuw seizoen 90 Day Fiancé en meer

Vanavond op tv: laatste aflevering Flikken Rotterdam, nieuw seizoen 90 Day Fiancé en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 november

Kijktip :

De fans van politieserie Flikken Rotterdam zullen het na vanavond weer een tijdje zonder de spannende Nederlandse productie moeten doen, want de slotaflevering van seizoen vier is vandaag te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Louis Theroux: Mothers on the Edge

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

We beginnen de avond met de zoveelste bizarre, maar intrigerende documentaire van Louis Theroux: Mothers on the Edge. Hierin bezoekt de Britse documentairefilmer twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen, waar jonge moeders en hun baby's zijn opgenomen. De moeders hebben kort na de bevalling te maken gekregen met ernstige psychische problemen, van angststoornissen en depressies tot psychoses.


Terug: 90 Day Fiancé

TLC
TLC
20:30 uur

Op TLC begint vanavond een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé, het programma waarin Amerikanen een geliefde in het buitenland hebben gevonden en op korte termijn moeten beslissen of dit hun levenspartner wordt. De buitenlanders komen naar het land van de onbeperkte mogelijkheden, maar krijgen te maken met een strikte deadline: hun visum verloopt binnen negentig dagen. Kunnen ze elkaar in die periode goed genoeg leren kennen om te besluiten dat ze gaan trouwen?


Slot: Flikken Rotterdam

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Na vanavond moeten we weer even afscheid nemen van geliefde personages als Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en Stan Vroom, want de laatste aflevering van Flikken Rotterdam wordt vandaag uitgezonden op NPO 1. Het vierde seizoen bereikt een bloedstollende climax wanneer de aanval op het internet lijkt te lukken en de boosaardige Daniel kinderen van bomvesten voorziet, die hij dreigt op te blazen.


Verborgen verleden van Nederland: Oude Haven

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

Ook in Verborgen verleden van Nederland wordt de tweede stad van ons land bezocht. In deze zesde aflevering gaat Waldemar Torenstra namelijk langs bij de Oude Haven van Rotterdam, om de verhalen die deze plek en de directe omgeving ervan herbergt te horen. Op deze locatie is de stad namelijk ontstaan én verwoest. Torenstra hoort onder meer een bijzonder verhaal van een vrouw die als jong meisje werd toegezongen door Duitse soldaten om het lawaai van het bombardement niet te horen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Flikken Rotterdam, nieuw seizoen 90 Day Fiancé en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV