Nieuw reisprogramma Expedition with Steve Backshall begint zondag op Canvas

Nieuw reisprogramma Expedition with Steve Backshall begint zondag op Canvas
Gevaarlijkste gebieden ter wereld

Kijktip :

Steve Backshall is geen angsthaas. De Britse bioloog en presentator staat erom bekend zonder aarzelen de meest linke dieren ter wereld te benaderen, en ook in Expedition with Steve Backshall laat hij zien niet voor de poes te zijn: Steve bezoekt de gevaarlijkste gebieden ter wereld.

Noordpool
In de eerste aflevering verkent Steve samen met experts en zijn ervaren team van camera- en geluidsmensen het Noordpoolgebied. Hij heeft hierbij één belangrijk doel voor ogen: kajakken over het grootste fjord ter wereld. Een unieke uitdaging, want niemand heeft dit ooit eerder gedaan. Zal het de waaghals gaan lukken?

Uitgehongerde ijsberen
Op de Noordpool ziet Steve met eigen ogen de verwoestende effecten van klimaatverandering. Het gebied warmt namelijk twee keer zo snel op als de rest van de planeet, en dit heeft grote gevolgen voor mens, dier en natuur. Het reisgezelschap zal constant op zijn hoede moeten zijn voor enorme ijsbergen en uitgehongerde ijsberen.

Het reisprogramma Expedition with Steve Backshall is vanaf zondag 17 november wekelijks rond 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw reisprogramma Expedition with Steve Backshall begint zondag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV