Tweede seizoen Flying to the Ends of the Earth vanaf zondag op België Eén

Tweede seizoen Flying to the Ends of the Earth vanaf zondag op België Eén
Arthur Williams reist naar afgelegen plekken

Kijktip :

Vanaf zondag 17 november is het tweede seizoen van de avontuurlijke reisserie Flying to the Ends of the Earth te zien op België Eén. De Britse piloot en voormalig paracommando Arthur Williams reist hierin naar de meest afgelegen plekken ter wereld.

Gevaarlijke landingsbaan
De plekken die Williams bezoekt zijn alleen via de lucht bereikbaar, en zelfs dan moet hij halsbrekende toeren uithalen om veilig te kunnen landen. In de eerste aflevering gaat hij bijvoorbeeld naar Siberië, waar hij in the middle of nowhere probeert te landen op één van 's werelds gevaarlijkste landingsbanen.

Koudste plek
Williams bezoekt hier een mijn die vijf keer dieper is dan de kliffen van Dover hoog zijn, en hij gaat mee op een expeditie naar het koudste plekje op onze hele planeet. Maar dan slaat het noodlot toe: één van de helikopters crasht, en dit betekent dat Arthur en zijn team een zes uur lange, barre tocht moeten maken langs met sneeuw bedekte wegen.

Het tweede seizoen van Flying to the Ends of the Earth is vanaf zondag 17 november drie zondagen rond 21.50 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Flying to the Ends of the Earth vanaf zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV