Wereldbeker veldrijden in Tábor online live te zien

Wereldbeker veldrijden in Tábor online live te zien
NOS en Eurosport doen verslag

Sport :

Op zaterdag 16 november is in het Tsjechische Tábor de vierde wereldbekerwedstrijd in het veldrijden van dit seizoen. De vrouwen en mannen komen na elkaar in actie. De NOS en Eurosport doen online live verslag, met een livestream op NOS.nl en via de Eurosport Player.

Mannen
Bij de mannen won de Belg Eli Iserbyt de eerste drie wereldbekerwedstrijden. Hij is dan ook de leider in het klassement, dat over in totaal negen wedstrijden tot eind januari 2020 gaat.

Vrouwen
De vrouwen hebben tot nu toe elke keer een andere winnaar. De laatste wereldbekerwedstrijd werd gewonnen door de Nederlandse Annemarie Worst. Kateřina Nash uit Tsjechië is de leider in het klassement.

De wereldbeker veldrijden in Tábor is zaterdag 16 november om 13.00 uur (vrouwen) en om 14.30 uur (mannen) live te zien bij de NOS op NOS.nl en bij Eurosport online via de Eurosport Player. Samenvattingen zijn zaterdag om 23.45 uur te zien in NOS Studio Sport op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wereldbeker veldrijden in Tábor online live te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV